Kloak TV og kloakspuling

Få hjælp fra en autoriseret kloakmester

Har du problemer med rotter, gentagende tilstopninger af dine afløb, eller trænger der grundvand ind i rørerene i dit hjem? Så kan vi ved JBO Entreprenør v/Jørgen Bentsen Ottsen hjælpe dig med Kloak TV og inspektion af din kloakering. På baggrund af inspektionen kan vi klarlægge, hvorfra dit problem stammer, og hvordan vi bedst muligt løser det.

Med udgangspunkt i Toftlund kan vi tilbyde kloak TV for kunder i hele området, herunder i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Vojens. Som autoriseret kloakmester kan du trygt stole på kvaliteten af vores arbejde. Det gælder både i forhold til den indledende inspektion af din kloak, og hvis du efterfølgende skal have hjælp til kloakspuling eller andet kloakarbejde.

Vi er tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol

Når vi udfører tv-inspektion af rør og kloak, kan der være flere årsager, som ligger til grund. Det kan eksempelvis være, hvis du har observeret rotter derhjemme, hvis du ofte oplever tilstoppede rør, eller hvis grundvand siver ind gennem rørerene. Det kan også være i forbindelse med en kloakseparering, hvor man skal klargøre rørerenes placering i jorden.

Vi tilbyder kloak TV i rør fra 50 mm til 450 mm, og vi tager opgaver for både private husejere, diverse erhvervskunder samt offentlige institutioner.

For at sikre dig det bedste resultat, er vi tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol. Det tvinger os til at opretholde vores høje standarder, så du kan vide dig sikker på et autoriseret og kompetent stykke arbejde – hver gang vi kommer ud til kloakinspektion og andet kloakarbejde.

Kontakt os for et tilbud på inspektion med kloak TV

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med kloak TV, eller vil du have et tilbud på at få os ud og inspicere din kloakering? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udformer gerne et tilbud med en skræddersyet pris til dig.

Hør hvad vores kunder synes om JBO

De er lynhurtige

Kan kun give JBO mine varmeste anbefalinger, de er lynhurtige, man kan stole på dem og deres arbejde er bare supergodt. vil til enhver tid igen tage dem!

Freddy Hansen

Kan varmt anbefale JBO

Holder aftaler og gøre et godt stykke arbejde.

Kan varmt anbefale JBO.

Lars Peter Bysted Andersen

Flot slutresultat

En mand man kan stole på, med forstand på det han laver, og med flotte slutresultater.

Karsten Ebsen Møller

Glimrende samarbejde

Glimrende samarbejde med Skovlund Græsplæne. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne.

Kjeld Riis Hansen

Om firmaet

Alsidig autoriseret kloakmester og entreprenør til kloak- og jordarbejde. Vi er tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol, for at sikre kunden den højeste kvalitet i udførelsen af alle vores opgaver.

facebook-hvid  Besøg os på Facebook

Kontakt os

JBO Entreprenør v/Jørgen Bentsen Ottsen 

​​Smedegade 35, 6535 Branderup J
​CVR: 34573174

Telefon: 20 78 42 59

E-mail: jbo@bbsyd.dk